Tips på trendiga ytterplagg

Under den mörka och kalla årstiden är snygga och trendiga ytterplagg ett måste om du vill visa upp din stil och känna dig moderiktigt klädd. Årets trender bjuder på en hel del färg och vackra material som gör att ytterplagget är minst lika intressant som övriga kläder och skor.

En av dagens trender är den klassiska trenchcoaten. När du väljer en trenchcoat för damer eller herrar kommer du alltid att känna dig rätt klädd i nästan alla sammanhang. Den är både elegant och avslappnad på samma gång och kan därför användas både på finkrogen liksom på skogspromenaden. På na-kd.com kan du enkelt leta reda på din favoritmodell och få den levererad inom kort.

flicka i skinnjackaVälj din stil bland trenderna

Att hålla stilen även när det är kyligt ute är en utmaning men inte alls omöjligt. Genom att ha varma och sköna underkläder och skor är grunden lagd för att du inte ska behöva frysa. Komplettera med snygga byxor och en top du trivs med och låt sedan ditt ytterplagg bli pricken över i:et. Höstens modetrender bjuder på många trendiga jackor och kappor som är både färgstarka och gjorda i coola material som till exempel skinn.

Ytterligare en av årets trender inom ytterplagg är den varma och gosiga teddyjackan som kan få vilket genomfruset hjärta som helst att tina upp. Den bruna färgen hör till den populäraste men om du vill vara mer unik och synas ordentligt går den även att få i många fler färger.

När du väljer ytterplagg är det viktigt att du trivs och känner dig bekväm i plagget eftersom du kommer att använda det under flera månader. Tänk därför igenom ditt köp och fundera på hur du kan kombinera det med olika typer av väskor och skor för att variera din stil i olika sammanhang.