Sovrum som häpnar i alla hem

När man kommer in i ett sovrum ska det infinna sig ett lugn. Du kommer att sova bättre om du har ett hem du trivs i där du kan slappna av. Gör om i ditt sovrum och låt dig inspireras av årets hetaste trender.

Din sömn är bland det viktigaste du har så se till att den alltid blir på topp i ett sovrum du aldrig vill lämna. Hur ska du då inreda för att få den avkopplande känslan som du är ute efter? Här kommer årets trender.

Säng i fokus med kvalitet

sängSka du köpa en säng ska du alltid satsa på kvalitet. Du kommer att spendera i princip varenda natt i flera år framöver i sängen så prova noga ut ditt köp så att du får en säng som är rätt för dig. Detsamma gäller när du ska köpa sängkläder, köp underlakan från Nolhaga Hem som alltid håller en hög kvalitet till ett bra pris. Håll det enkelt så att sängen får vara i fokus och slippa teknik som TV som bara kommer att distrahera dig från att sova. Tänk även på att skippa telefonen i sovrummet.

Hållbarhet och miljötänk

En trend som inte kommer att gå ur tiden det första taget är att tänka ekologiskt och hållbart. Välj återvunna material så kan du rädda miljön samtidigt som du får ett underbart hem. Ta även in det gröna. Fyll sovrummet med härliga växter.

Den lyxiga hotellstilen

Ett hotellrum är alltid en bra inspirationskälla på hur ett sovrum ska se ut. Välja dova färger och lyxiga material som sammet. En fluffig matta under sängen kommer att bli pricken över i:et. Köp en snygg sänggavel som kommer att fullända hotellstilen i vilket rum som helst. Fyll sängen med kuddar och släng på ett snyggt överkast.