Shoppa tandblekning online i karantän-tider

Sitter du, som många andra också gör, i en självvald karantän för att inte förvärra smittläget som råder just nu? Bra jobbat! Men tänk på att bara för att du inte lämnar hemmet så behöver det inte betyda att du måste göra avkall på dina skönhetsrutiner – det mesta går att beställa hem online, till och med tandblekning!

Bara för att du inte lämnar hemmet för att gå ut och shoppa eller göra skönhetsbehandlingar nu i corona-tider så behöver du inte göra avkall på dina skönhetsrutiner. Det mesta går trots allt att köpa online och du kan med fördel till och med bleka tänderna hemma vilket faktiskt ofta är bättre än att göra det på salong. När du bleker tänderna hemma har du en helt annan kontroll över resultatet och om blekningen känns konstig kan du avbryta när som helst om du till exempel tycker att blekingen är för stark – riktigt så är det inte på salonger som ofta använder högre procent väteperoxid än den tillåtna gränsen på 0,1.

”När P3 Nyheter ringer runt till salonger, och låtsas vilja boka tid för tandblekning, märker vi att 32 av 40 använder betydligt mer väteperoxid än vad reglerna tillåter. Det kan vara frisörer och nagelterapeuter som använder medel med så mycket som upp till 38 procent väteperoxid – alltså betydligt mer än 0,1 procent.” läs hela reportaget hos P3Nyheter.

Andra skönhetsprodukter att köpa online

Tidigt i år stod det klart att skönhet online växter i rekordfart hos e-handlarna, men sedan kom corona-krisen vilket drabbat försäljarna hårt. För konsumentens del har detta dock inneburit något mer positivt eftersom priserna sjunker då e-handlarna vill få sina produkter sålda. Det betyder kort och gott att du just nu kan shoppa dyra skönhetsprodukter till kraftigt rabatterade priser hos flertalet onlinebutiker. Så varför inte passa på att unna dig den där dyra ansiktskrämen eller serumet du suktat efter? Shoppar du så stöttar du även näringslivet och enskilda handlar, och det kan alltid vara värt att tänka på.