Så kombinerar du smycken och modeplagg

Smycken är perfekt att använda för att förstärka din stil. Kombinera det senaste smyckes- och modetrenderna för att göra din stil komplett. Klassiska smycken i guld och silver är alltid mer eller mindre trendigt och funkar lika bra till vardags som till fest.

När du kombinerar smycken med dina kläder kan du få till den perfekta stilen och helheten. Att ha smycken som kompletterar kläderna är det som krävs för att få till det där lilla extra i en outfit. Men ibland är det lättare sagt än gjort att kombinera smycken och kläder. Om du vill köpa riktigt snygga och trendiga smycken ska du kolla in Edblad som har smycken för varje tillfälle. Du kan hitta varje-dag ringar, tidlösa vardagssmycken och festsmycken. Att hitta dig ett statement smycke som du kan bära till en enkel outfit är helt perfekt. Med Edblads smycken kan du uttrycka din personlighet och stärka din look. Dessutom är deras smycken väldigt prisvärda.

Satsa på långa örhängen som syns

Bland höstens smyckestrender syns glittriga örhängen, pärlor, kristaller och chunky kedjor. När du ska på fest är det perfekt att bära glittriga örhängen som är långa, gärna ner mot axeln. Höstens trendigaste örhängen ska verkligen synas. Att bära endast ett singelörhänge är också supertrendigt just nu. Långa örhängen är perfekt att matcha med modetrenden metallic eller klassiskt svarta plagg. Stickat är en annan trend och till sådana plagg kan du bära klassiska pärlor eller en grov kedja. Grova kedjor kan du kombinera med smala kedjor. Kedjor överlag passar till det flesta plagg och färger. Vilka smycken du ska bära beror på om du ska på kontoret eller på fest och vilken typ av stil du har. Silver, pärlor och guld är klassiska smycken som alltid är trendiga och som passar både till vardags och till fest.