Sminket vi vill ha 2019

Vad är de hetaste smink- och skönhetstrenderna för vår och sommar 2019 enligt internet? Varför inte ett stand out-läppstift som gör att läpparna poppar?

Gör ditt sminkbord från Fyndiq redo med poppande läppstift, återfuktande dagkräm, ögonskuggspaletter och satsa på en naturlig look. 2019 har bara börjat men redan visar trender på att det skiljer sig skönhets- och sminkmässigt från 2018. Vad är hetast att måla sig med i år och vad för kläder vill vi ha?

Sminka dig naturligt för att hänga med trenden

Metro.se går det att läsa om sminket som är allra trendigast under våren 2019, och det är allt från eyeliner och glitter till toner i beige på rouge och ögonskugga. När de långa, mörka dagarna är över och vintern släpper sitt grepp är det dags att plocka fram rosa läppstift som får läpparna att verkligen synas, skimrande ögonskugga och tillhörande puder. Den som inte riktigt har hängt med under de senaste årens contouring-hysteri kan andas ut, det är verkligen ute i år:

Primer, foundation, concealer, contouring, highlighter, puder och rouge har varit standard även för en vanlig tisdag – men under 2019 slopas detta. Nu är det dags att få se riktig hud igen! – Expressen Hälsoliv

Låt i stället din egen hy få lysa igenom och det räcker gott och väl med en återfuktande dagkräm, gärna med lite solskyddsfaktor i, kanske concealer på röda spots och eventuellt lite krämrouge för att få fin färg på kinderna. Dessutom är det så att läppglanset är tillbaka, från att det i flera år har varit jättehett med matta färger som torkar ut läppar om det inte är av hög kvalitet.

Mer mode- och skönhetstrender kan du läsa om här.