Spara pengar med rabattkoder

Då var det dags för månadens kanske viktigaste inlägg: hur ska man spara pengar? På våren kommer en sån där shoppingnerv som ligger och tickar på, man blir plötsligt intresserad av mode och trender igen och det blir som en nystart efter den mörka vintern. Allt från hudvård och mode och hälsa, hur ska man balansera detta med att man vill spara pengar till semestern? Det går att sammanfatta med ett ord: rabattkoder.

Om du inte redan lagt in Gratislandet som din startsida på datorn, gör det. Det är ett ställe där de samlar alla tänkbara rabattkoder, tänk dig som ett stort och uppdaterat kuponghäfte med alla tänkbara prova på-erbjudanden och liknande. Det är helt enkelt det bästa sättet att hålla sig, badrumsskåpet och garderoben uppdaterad – och samtidigt inte göra av med för mycket pengar.

Kampanjer och matlåda, det är hemligheten

Ja, hemligheten bakom att spara pengar handlar faktiskt om att vara kräsen med vad saker kostar. Det vill säga, inte nöja sig förrän man har det mest lönsamma alternativet framför sig. I början kanske det är ovant, men när det är så lätt att hitta kampanjkoder på nätet eftersom de har det samlat på ett och samma ställe är det liksom inte ens snack om att göra på annat sätt.

Matlåda. Bara ordet får vissa att rysa. Men det är faktiskt så att du sparar in rejält med pengar om du skippar att äta ute. Prova, du kommer märka skillnad direkt. Nu kommer någon och säger att den redan gör matlådor med att pengarna inte räcker till ändå. Lugn! Fler tips är på väg.

Har du abonnemang som du inte har uppdaterat på länge? UNT listar det som ett av många utgiftsfällor. Det kan vara att du har en ovanligt dyr mobilräkning utan att känna till det. Eller kanske har du någon prenumeration som drar någon hundring i månaden, som du faktiskt inte nyttjar? Se över dina autogiron. Utmaning: lyckas du avsluta eller förbättra ett?

Duger det inte? Okej, ett sista lite fräckt tips. Våga pruta! Om inte, håll dig till rabattkoderna.

Alltså. Spara pengar med:

  • Rabattkoder på nätet
  • Matlåda
  • Skippa onödiga abonnemang
  • Pruta