Så fyndar du på Cyber Monday

Cyber Monday är det utmärkta tillfället att köpa julklappar till fyndpris. Tre dagar efter Black Friday infaller denna stora och viktiga readag inom e-handeln. Här får du veta mer om Cyber Monday samt tips på hur du hittar de bästa erbjudandena.

Cyber Monday är e-handlarnas motsvarighet till Black Friday. Det är en av de största shoppingdagarna på året och den äger rum på måndagen tre dagar efter Black Friday. Båda dessa infaller i samband med Thanksgiving, vilket vanligtvis är i slutet av november. Cyber Monday och Black Friday är utmärkta tillfällen att fynda julklappar och varor till rabatterade priser. Dagarna instiftades i USA av detaljhandeln för att främja konsumtionen. Den stora skillnaden är att Cyber Monday riktar in sig på shopping online. Tillsammans kallas de ibland för Black Week. Idag har konceptet spridit sig till många länder utanför USA:s gränser och Cyber Monday är en av de viktigaste shoppingdagarna för svenska e-handlare.

bästa fyndenSå fyndar du bäst på Cyber Monday

Det går att göra riktigt bra fynd på Cyber Monday. Många e-handlare sänker priserna avsevärt under denna dag. Här får du tips för att maximera dina chanser att göra bra Cyber Monday-fynd.

Tips 1: Köp allt från en och samma plats. Du hittar de bästa erbjudanden på cyber monday på en och samma plats. Cybermondaysverige.se har samlat de bästa Cyber Monday-erbjudandena från svenska e-handlare. Detta gör att du slipper leta efter erbjudanden från olika individuella butiker, vilket kommer spara dig mycket tid och pengar. Här klickar du snabbt och säkert hem allt du vill ha.

Tips 2: Var ute i god tid. Tänk på att du inte är ensam om att vilja fynda denna dag. Börja shoppa i god tid, gärna direkt efter midnatt, för att garantera att du kan klicka hem de erbjudanden som du vill ha.

Tips 3. Undvik bedragare. Handla enbart på säkra hemsidor under Cyber Monday för att undvika bedrägerier på nätet.