Abaya – Smarta och stilsäkra tips!

Dagens mode är snyggt och stilrent, men kan ändå kännas väldigt naket för många. Toppar har djupa urringningar och klänningar kan kännas alldeles för korta. Med hjälp av en abaya kan du klä dig snyggt varje dag och det bästa är att du kan variera plaggen i oändlighet.

Abaya är ett klädesplagg som många förknippar med det saudiarabiska traditionerna, men sanningen är att dressen kan användas av precis vem som helst som önskar bära ett snyggt plagg som inte är åtsittande. Du kan hitta en abaya i olika färger och dessutom med olika typer av dekorationer, broderier, former och storlekar. Väljer du mer neutrala alternativ kan du själv bestämma hur plagget ska bäras. Om du kombinerar din neutrala abaya blir den direkt ett väldigt snyggt festplagg, medan du med mer diskreta accessoarer får en outfit som lämpar sig till arbete eller vardag.

Fördelar med abaya

Det finns många anledningar till varför din garderob bör innehålla åtminstone en abaya. De är mycket bekväma att ha på sig och fungerar som en klänning likväl som ett ytterplagg när det är lite varmare utanför dörren. Plaggets stora flexibilitet gör att det passar för alla tillfällen och alla åldrar, tonåring så väl som vuxen.

  • Du kan enkelt variera plagget hur mycket som helst
  • Finns i många olika färger och med broderier/dekorationer
  • Du kan känna dig snygg och moderiktig utan att klä dig utmanande
  • Abaya passar lika bra på fest som till vardags

Snygg stil utan att vara utmanande

Du behöver inte klä dig i djupa urringningar eller i tajta kläder för att kunna känna dig och se riktigt snygg ut. Modet varierar ständigt och just nu är det faktiskt lösare alternativ som gäller. Vill du klä dig moderiktigt, men även känna dig täckt, kan du använda dig av snygga polotröjor, långklänningar, maxikjolar, stickade koftor, hoodies och mycket mer. Med en riktigt snygg och trendsäker trenchcoat ser du till att även ytterkläderna är på topp. Fördelen med trenchcoaten är att den finns i längre modeller. Det gör att du kan kan känna dig snygg, men ändå täckt på en och samma gång.