Inredningstrender 2020 – det sitter i väggarna

När det kommer till inredning har svenskarna en tendens att byta ut sitt möblemang inom en snar framtid. Detta beror på att trender ändrar sig och att folk gärna vill byta ut saker för att förnya sig hemmavid. Hur kan du då tänka inför nästa gång du ska möblera om eller gå ut och shoppa saker till interiören? Se till väggarna!

Tyvärr är det många som snabbt tröttnar på sin inredning och vill ta nya tag inom några månader igen. Detta kan visserligen vara kul men det är inte särskilt miljövänligt om man ser det från den synvinkeln. Det är bättre att satsa på en klassisk och tidlös inredning där du enbart kan byta ut mindre delar som tavlor och posters. Hos decorofsweden.com kan du hitta massvis av snygga och eleganta posters som du kan göra tavelväggar av eller ha som enskilda pjäser på väggen.

Väggen talar sitt tydliga språk

Byt inte ut dyra möbler som inte kommer till användning. Det är bättre att pryda väggar med speglar och tavlor som är lätta att förändra med olika ramar eller motiv.

 

En ensam tavla på en vägg ser man inte särskilt ofta längre. Idag väljer allt fler att samla sin konst på ett och samma ställe, oavsett om det är exklusiva tavlor, personliga fotografier eller fina posters.

 

Allt fler online butiker har insett populariteten med exempelvis lampor, tavlor och speglar på väggen, då dessa både skapar atmosfär. Rymd och ett härligt ljus. Du kan verkligen trolla med tavlor och de är inte heller dyra. Därför är det korrekt att säga att posters och tavlor hör till huvudtrenden 2020.

Våga – var modig!

Om du har enklare möbler och en spartansk inredning i övrigt kan du satsa stort och modigt på tavlorna. Välj färgglada, abstrakta mönster och motiv som sticker ut. Färger och mönster är stort så mixa och matcha som du vill.