Kändisar med fillers

Fillers för att fylla ut linjer och rynkor i ansiktet är en populär skönhetsbehandling. Idag är många kändisar öppna med att de använt fillers för att förbättra sitt utseende.

Fillers innebär att en vätska injiceras i huden vid djupa rynkor för att fylla ut huden. Behandlingseffekten kvarstår i c.a. sex månader. Fillers popularitet har ökat ordentligt de senaste åren eftersom behandlingen är enkel och ger bra resultat. Flera kändisar använder sig regelbundet av fillers och är för det mesta öppna med det. Tänk på att alltid vända dig till en seriös klinik som exempelvis http://www.lifetimeclinic.se/behandlingar/fillers/ när du ska få en behandling. Det är viktigt att kontrollera att personalen har rätt erfarenhet och utbildning.

Kändisar som har gått ut med att de har fillers

Bianca Ingrosso har varit öppen med sina fillersbehandlingar som hon bland annat gjort för att bli av med sina mörka ringar under ögonen. Robbie Williams är en annan kändis som är öppen med att han använt fillers för att se yngre och fräschare ut. Efter ett liv med hårt festande krävdes en omstart för Robbie med både träning, hälsosam kost och skönhetsbehandlingar för att få tillbaka den släta pojkbandslooken. Madonna har trots att hon är drygt 60 år ett utseende som 20-åringar är avundsjuk på. Genom fillers och hård träning och hälsosam kost lyckas hon bibehålla sitt ungdomliga utseende.

Vacker hud med fillers och en hälsosam livsstil

Att kombinera fillersbehandlingar med att äta rätt och använda en bra hudvårdsserie skapar en vacker hud. Genom att minska stress, sova bra och äta hälsosam mat kommer du att se pigg ut och få en hud med lyster som får dig att se fräsch ut. Andra trender för att få en vacker hy är bland annat ansiktsträning och det har t.o.m. öppnats ett Face Gym i New York.