Celebriteternas favoritbehandlingar inom skönhetsvård

Att kändisar gör om sig och behandlar sig med olika skönhetsmetoder är inget nytt under solen. Men däremot är de allra flesta väldigt tystlåtna om vad de gör och att de gör något överhuvudtaget. Ofta syns det dock på något sätt att en person har sprutat in botox eller fyllt läpparna. Så, vad är egentligen kändisarnas favoritknep för att hålla sig unga och fräscha?

Många kända personer, åtminstone dem som hamnat en bit över trettio, tar för vana att föryngra sig genom diverse skönhetsbehandlingar. På kliniker som Inskinity tar man emot både män och kvinnor som vill efterlikna de rika och berömdas skönhet eller bara snygga till sig lite inför ålderns höst. Läs mer här om vilka metoder som uppskattas mest och hur man går tillväga.

skönhetKombobehandlingar det mest vanliga

Att enbart göra en behandling som tar hand om allt är inte längre vare sig rekommenderat eller vanligt. Det mest naturliga resultatet får du om du plockar lite här och lite där och liksom gör en skönhetsbuffé av olika behandlingar. De flesta vill idag inte att det ska synas att man gjort en injektion eller behandling och man vill dessutom slippa konvalescens efteråt. Detta har gjort att metoder som Skinbooster, laser och eyelift bara blivit mer utvecklade. Många fortsätter dock att göra botox men gärna andra typer av behandlingar som komplement.

 

Realitystjärnan Kim Kardashian, 38, är känd för att använda sig av minst sagt speciella skönhetsknep. För några år sedan uppmärksammades hennes så kallade ”Vampyrbehandling”. Man tar då blod från sin egen kropp, plockar ut blodplättarna för att sedan spruta in dem igen i ansiktet.

 

Hos Inskinity kan du även boka kombinationsbehandlingar och välja själv exakt hur du vill ha det. Prova även de nyare metoderna som är skonsamma och inte påverkar din vardag. Här kan nämnas E-Two, E-Max eller Belkyra.